Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوری قزلچه نماینده مجلس گفت: شواهد نشان می دهد به توافق نزدیک می شویم. این کار را باید یکسال و نیم قبل انجام می دادیم.

غلامرضا نوری قزلچه در مصاحبه با خبرنگار عصرایران در مورد امکان احیا برجام گفت: تا کنون مجلس در جریان متنی که ایران به اروپا پیشنهاد داده است، نیست. علی القاعده باید مجلس در جریان قرار می گرفت اما به خاطر اهمیت موضوع و شرایطی که الان کشور در آن قرار دارد ما نمی خواهیم به تیم مذاکره کننده فشار بیاوریم که وقفه ای در کار ایجاد شود که بعد بگویند با اصرار و دخالت مجلس کار نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی خواهیم هیچ بهانه ای دست دولت و تیم مذاکره کننده باشد و فقط بر این تاکید داریم که منافع ملی کشور را حفظ کنند و کار را پیش ببرند.

نماینده مردم بستان آباد در مجلس اظهار کرد: اطلاعات و شواهد نشان می دهد و مشخص است که داریم به توافق نزدیک می شویم. از طرف هم ایران و هم آمریکا این اراده هست که توافق به نتیجه برسد و هر دو طرف از اینکه دیر شده است ضرر کردند. ما این کار را باید یکسال و نیم قبل انجام می دادیم که قطعا منافع بیشتری برای کشور داشت.

وی ادامه داد: اصل کار خوب است و ما نیز از توافق حمایت می کنیم منتها اینکه متن توافق نسبت به یک و نیم سال قبل چه تغییراتی کرده است و رو به جلو و مثبت بوده است و امتیازات بیشتری توانستیم بگیریم یا برعکس بوده است، اطلاعاتی به ما داده نشده است که بتوانیم راجع به آن اظهار نظر کنیم ولی بنده به شخصه کلیت انجام توافق را قبول دارم و حمایت می کنم.

وی در پاسخ به این سوال که همیشه مخالفین برجام که در حال حاضر هم در مجلس و دولت هستند می گفتند اقتصاد کشور را به برجام گره نزنید، در حال حاضر عملکردشان در مورد برجام چه می گوید، گفت: با شعار دادن، مسائل اقتصادی مسیرشان را عوض نمی کنند. مسائل اقتصادی ما کاملا به برجام گره خورده است خود همین دولت هم گره زده است وضعیت اقتصاد و معیشت نیز این را نشان می دهد پیگیری های که دنبال می کنند نشان می دهد که مرتبط هست و به امیدی کارها را پیگیری می کنند ‌و همه این اقدامات دولت نشان می دهد که اتفاقا بخش مهمی از اقتصاد کشور به برجام ارتباط دارد.

نوری قزلچه تاکید کرد: برجام در مقطعی اجرایی شد ولی ما نتوانستیم از منافع اقتصادی آن به خوبی بهره مند شویم یکی از آن منافع این بود که باید در حوزه های زیرساختی نفت و‌گاز و پتروشیمی جذب سرمایه قابل توجه خارجی داشته باشیم که این اتفاق نیفتاد.

وی در پاسخ به این سوال که برخی تندروها همچنان بر بحث عدم توافق پافشاری می کنند و علت آن چیست، گفت: آنها به دنبال منافع شان در همین شرایط سردرگمی هستند و اینها بعضا نفع سیاسی و اقتصادی دارند. این افراد شرایط آشفته اضطرار و سردرگمی را می پسندند در این شرایط آشفته احساس می کنند در مرکز توجه هستند و طبیعتا مخالفت می کنند ولی با نرمال شدن شرایط در جامعه و رشد اقتصادی در کشور احساس می کنند دیده نمی شوند و به همین دلیل شرایط فعلی را می پسندند.

تماشاخانه به چه حقی در برخی مراکز توانبخشی کتک می‌زنند/ آن‌ها معلول ذهنی هستند و اگر اطاعت نکنند کتک می‌خورند؟ (فیلم) ببینید| آواز خواندن خواننده ۹۷ ساله در بستر بیماری فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نشان می دهد نوری قزلچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • سایه مالک نساجی بر سر ورزش ایران مستدام!
  • هاشمی‌نسب: قهرمان شویم یا نشویم به استقلال افتخار می‌کنیم
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • خط و نشان لواندوفسکی: شاید آقای گل شدم
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد