Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون اصلاح‌طلبان در مجلس ششم گفت: به نظر می‌رسد ایران در مذاکرات به نتیجه مطلوبی نرسد. ایران باید از برجام خارج شود.

مهدی آیتی در گفت‌و‌گو با نامه نیوز اظهار داشت: هر زمان که در مذاکرات احیای برجام به توافق نزدیک می‌شویم، ناگهان اتفاقی رخ می‌دهد که نتیجه را دور از دسترس می‌کند. به یاد داریم که وقتی طرفین در آستانه امضای توافق قرار گرفتند، جنگ روسیه به وجود آمد و روسیه مسائلی را مطرح کرد و به نوعی مانع امضای توافق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا هم که توافق در دسترس است، می‌بینیم که می‌گویند ایران قصد ترور بولتون را داشته یا به سلمان رشدی حمله شده است.

او ادامه داد: «بیش از 30سال است که سلمان‌رشدی در شدیدترین حفاظت‌های امنیتی قرار داشته است و حالا و در آستانه توافق هسته‌ای با ایران چه‌طور می‌شد حلقه‌های حفاظتی اطراف او کم می‌شوند و درست در همین مقطع ناگهان یک فردی به او حمله می‌کند و در نهایت، هم قصد ترور بولتون و هم حمله به سلمان رشدی بر گردن ایران‌انداخته می‌شود؟ این مسائل مشکوک است.

وی همچنین گفته است: همیشه یکی از عوامل به نتیجه‌نرسیدن مذاکرات، آژانس یهود و صهیونیست‌ها بوده‌اند. آژانس یهود در غرب و شرق قدرت اقتصادی و رسانه‌ای بالایی دارد و در تمام لایه‌های جناح‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی در عرصه بین‌المللی نفوذ دارد و پول‌های بسیاری هزینه می‌کند. صهیونیست‌ها از ابتدا مخالف برجام بودند و تصور می‌کردند با برجام قدرت ایران افزایش می‌یابد و به همین دلیل در زمان‌های مختلف اقداماتی انجام داده‌اند که یا برجام شکست بخورد یا مذاکرات احیای برجام به نتیجه نرسد و تحلیل من این است که در ماجرای سلمان رشدی هم ردپای صهیونیست‌ها دیده می‌شود.

آیتی در پایان در پاسخ به اینکه آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد یا خیر، گفت: به نظر می‌رسد ایران در مذاکرات به نتیجه مطلوبی نرسد. ایران باید از برجام خارج شود و اروپا را هم فعلا رها کند و به سمت مذاکره مستقیم با آمریکا برود. واقعیت امروز این است که اگر بخواهیم از بحران‌ها رها بشویم، باید با آمریکا مذاکره مستقیم داشته باشیم تا بتوانیم بحران‌های داخلی و بین‌المللی‌مان را حل کنیم. ایران باید یک انتخاب تاریخی کند؛ اینکه می‌خواهد وابسته به بلوک شرق شود یا آنکه بر اساس شعار نه شرقی، نه غربی سیاستی متوازن در قبال غرب و شرق در پیش بگیرد که اگر قرار باشد رویکرد دوم در پیش گرفته شود، چاره‌ای نیست مگر به مذاکره مستقیم با آمریکا.

درباره اظهارات این فعال اصلاح‌طلب چند نکته را باید مورد توجه قرارداد: نخست این که برجام را نه اسرائیل بلکه خود آمریکایی‌ها در سه دولت اوباما و ترامپ و بایدن زیر پا گذاشتند و بر پایمال کردن حقوق ایران اصرار ورزیدند. بنابراین‌انداختن تقصیر‌ها به گردن رژیم نامشروع صهیونیستی -که در ادبیات سیاسی جهان به عنوان سگ زنجیری آمریکا معروف است- تلاشی در جهت تبرئه مقامات آمریکایی از عهدشکنی و خدعه‌گری ارزیابی می‌شود. ضمن این که مقامات بسیاری در رژیم صهیونیستی مکررا گفته‌اند برجام از جهت مهار برنامه هسته‌ای ایران بسیار مغتنم بود و خروج ترامپ از برجام به عنوان خطایی بزرگ، دست ایران را برای از سرگیری پیشرفت‌های هسته‌ای باز کرد.

دوم؛ برجام و هیچ توافق دیگری نمی‌تواند مانعی برای گرفتن انتقام خون شهید سلیمانی از قاتلان آمریکایی و صهیونیست باشد؛ همچنان که مجازات سلمان رشدی، بشارت انتقام‌های بعدی است. نکته جالب در این میان این است که مدعیان اصلاح‌طلبی زمانی ادعای ارادت به اسلام و پیامبر اعظم (ص) و امام خمینی(ره) داشتند، اما اکنون به جای خرسندی از مجازات نویسنده مفلوکی که توهین و تهمت به ساحت پیامبر عظیم الشان اسلام روا داشته و مطابق حکم حضرت امام مجازات شده، تلویحا از اجرای این حکم ابراز ناخرسندی می‌کنند.

بنابراین در حالی که علم کردن سلمان رشدی، یک پروژه صد در صد آمریکایی- انگلیسی- صهیونیستی بود، باید از مدعیان بی‌صداقت اصلاح‌طلبی پرسید چرا با رشدی و حامیان غربی او همنوایی و همذات پنداری می‌کنند؟

نکته سوم؛ در موضوع برجام، گفتنی است که طرف اصلی دو سال مذاکرات دولت روحانی، آمریکایی‌ها بودند و حتی دولت‌های سه گانه اروپایی آن قدر در حاشیه قرار داشتند که بعضا ابراز گلایه علنی هم به تیم ظریف کرده بودند. اما سرانجام مذاکرات کذایی -وحتی پیاده‌روی‌های دو نفره آقای ظریف با جان کری و دیگر اتفاقات صمیمانه- کلاهبرداری طرف آمریکایی هم در نگارش و هم اجرای خسارتبار برجام بود. این که گفته شود از برجام خارج شویم و دوباره با آمریکا مستقیما مذاکره کنیم، معنایش این است که خسارت‌های وارده در برجام را نادیده بینگاریم و دوباره از نو امتیاز بدهیم!/کیهان

منبع: فردا

کلیدواژه: برجام مذاکرات به نتیجه سلمان رشدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۰۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی

به گزارش همشهری‌آنلاین، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جوسپ بورل نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی، در گفت وگوی تلفنی درباره مناسبات اتحادیه اروپا و ایران و مسائل منطقه ای تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان ضمن تاکید بر لزوم پایان دادن هر چه سریع‌تر تر به نسل‌کشی و جنایات رژیم اسراییل در جنگ علیه غزه، تحرک جدی منطقه‌ای و بین المللی با نقش آفرینی واقعی سازمان ملل با در نظر گرفتن خواسته ها و آمال بحق فلسطین را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه با اشاره به نقش سازنده سپاه پاسداران در کمک به امنیت پایدار در منطقه و مبارزه با تروریسم، خواستار توجه اتحادیه اروپا در احترام به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در چارچوب حقوق بین الملل شد.

امیرعبداللهیان اقدام نظامی ایران در پاسخ به حمله رژیم اسراییل به سفارت ایران در دمشق را در چارچوب دفاع مشروع خواند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور از تداوم گفت وگو میان اتحادیه اروپا و ایران در راستای پیشبرد همکاری های فیمابین استقبال کرد.

امیرعبداللهیان در پاسخ به بورل با یادآوری تلاش های صورت گرفته و گام های مثبت کشورمان در دیپلماسی لغو تحریم‌ها، به زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات اشاره کرد و افزود: همکاری آژانس و ایران در مسیر خوب قرار دارد و ما از سفر رافائل گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران استقبال می کنیم.

مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا نیز در این گفت وگوی تلفنی با تاکید بر این که اتحادیه اروپا خواهان تنش با جمهوری اسلامی ایران نیست، از اقدامات سازنده و گام های مثبت، همزمان با تداوم رایزنی های دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا استقبال کرد.

جوزپ بورل با اشاره به مطالبات گسترده بین المللی برای دستیابی هر چه سریعتر به آتش بس در جنگ غزه و تبادل اسرا، خواستار تمرکز همه طرف ها برای دستیابی به صلح و ثبات پایدار از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد.

وی همچنین از نقش مثبت ایران در کاهش تنش ها و بازگرداندن صلح و ثبات به منطقه استقبال کرد.

کد خبر 848866 منبع: ایرنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا حسین امیرعبدالهیان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟ | آخرین وضعیت مذاکرات
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد